RoofLITE+ fe k300u

100%-ban vízzárás és biztonság

A Fenstro FE K300U tetőkibúvót úgy tervezték, hogy maximális vízzárást és biztonságot nyújtson használat közben. Szerkezete kiváló minőségű, FSC tanúsítvánnyal rendelkező fenyőből készül, amelyet a gyártási folyamat során impregnálnak is, hogy hosszú éveken át tartós és ellenálló maradjon.

Az FE K300U tetőkibúvó megkülönböztető jegyei az előreszerelt fólia gallér és a nyíláskorlátozó. A burkolókeret és fólia gallér kulcsfontosságú helyen, a tetőkibúvó és tetőszerkezet találkozásánál biztosítja a legmagasabb szintű vízzárást. Garantáltan vízzáró és gyors beépítést eredményez ez a kombináció. Az előreszerelt nyíláskorlátozó megtartja a teljesen nyitott szárnyat és megakadályozza annak becsapódását.

Dupla üvegezés és előre beépített burkolókeret

Az FE B300U dupla üvegezéssel rendelkezik a jó hőszigetelés érdekében, míg az integrált burkolókeretnek köszönhetően kiváló csatlakozás jön létre a tetővel. Gyárilag habszivacs tömítéssel ellátva (könnyen szabható vagy eltávolítható), tökéletesen illeszkedik a tetőfedő anyagokhoz.

Egyszerű beépítés, kényelmes működtetés

Az FE K300U krómacél fogantyúval rendelkezik, melynek segítségével két különböző szellőző pozícióba állítható. Az FE K300U tetőkibúvó gyárilag jobb oldalra nyíló kivitelben készül, de könnyen átszerelhető bal oldalra nyílóvá.
A beépítés nagyon egyszerű a mellékelt útmutatónak köszönhetően, melyet lépésről-lépésre követve a kevés tapasztalattal rendelkezők is könnyen boldogulhatnak. Az FE K300U tetőkibúvó beépíthető a leggyakoribb tetőfedő anyagokkal, 15° és 60° közötti hajlásszögű tetőkbe.

Méretválaszték

45 x 55

45 x 73

65 x 65

85 x 85

48 x 90

90 x 48