RoofLITE+ fe k300u

100%-ban vízzárás és biztonság

A Fenstro FE K300U tetőkibúvót úgy tervezték, hogy maximális vízzárást és biztonságot nyújtson használat közben. Szerkezete kiváló minőségű, FSC tanúsítvánnyal rendelkező fenyőfából készült, amelyet a gyártási szakaszban kezelnek. Ez sok évre biztosítja a tartósságot.

Az FE K300U megkülönböztető jellemzői a beépített fólia burkolókeret és a kitámasztó. A burkolókeret és a tetőszerkezet összekötése a legfontosabb ponton – a tetőkibúvó és a tetőszerkezet csatlakozásánál – biztosítja a legmagasabb szintű vízzáróságot. Ez garantálja a vízzáró beépítést és a gyors előrehaladást. A kitámasztó (más néven korlátozó) megakadályozza a nyitott tetőkibúvó véletlen becsapódását.

Kettős üvegezés és előre beépített burkolókeret

Az FE K300U kettős üvegezésű csomaggal rendelkezik a jó hőszigetelés érdekében. Az előre beépített burkolókeretet viszont nagyfokú vízzárás jellemzi. A gyárilag beépített habszivacs tömítés (amely kivágható vagy eltávolítható) biztosítja, hogy a tetőkibúvó alapos tömítését a tetőfedésbe való beépítéskor.

Egyszerű telepítés, kényelmes kezelés

Az FE K300U krómozott acél kilinccsel van felszerelve, amely lehetővé teszi a helyiség szellőztetését két különböző nyitási pozícióban, felfelé és oldalra. Az FE K300U tetőkibúvót gyárilag felfelé nyíló kivitelben szállítják, a zsanérok áthelyezhetők oldalra nyithatóra.

A beépítés nagyon egyszerű, és minden csomag intuitív, lépésről-lépésre követhető utasításokat tartalmaz, így a beépítést még a kevés tapasztalattal rendelkező emberek is képesek elvégezni. Az FE K300U tetőkibúvó a leggyakoribb tetőfedési típusokba szerelhető, 15° és 60° közötti hajlásszögű tetőkre.

Méretválaszték

45 x 55

45 x 73

65 x 65

85 x 85

48 x 90

90 x 48