RoofLITE+ fe k300

Megbízható és biztonságos

Az FE K300 tetőkibúvó kiváló minőségű, FSC tanúsítvánnyal rendelkező fenyőből készül, amelyet a gyártási folyamat során impregnálnak is, hogy hosszú éveken át tartós és ellenálló maradjon.

A dupla üvegezés jó hőszigetelést biztosít, míg az integrált burkolókeretnek köszönhetően kiváló csatlakozás jön létre a tetővel. Gyárilag habszivacs tömítéssel ellátva (könnyen szabható vagy eltávolítható), tökéletesen illeszkedik a tetőfedő anyagokhoz.

A K300-as modell megkülönböztető jegye a nyitott tetőkibúvó-szárny véletlen becsapódása elleni gyári védelem (az ún. nyitáshatároló vagy kitámasztó).

Az FE K300 tetőkibúvó egy előreszerelt biztonsági megoldással (ún. nyíláskorlátozóval) készül, ami megtartja a teljesen nyitott szárnyat és megakadályozza annak becsapódását.

Egyszerű beépítés, kényelmes működtetés

Az FE K300 krómacél fogantyúval rendelkezik, melynek segítségével két különböző szellőző pozícióba állítható. Az FE K300 tetőkibúvó gyárilag jobb oldalra nyíló kivitelben készül, de könnyen átszerelhető bal oldalra nyílóvá.

A beépítés nagyon egyszerű a mellékelt útmutatónak köszönhetően, melyet lépésről-lépésre követve a kevés tapasztalattal rendelkezők is könnyen boldogulhatnak. Az FE K300 tetőkibúvó beépíthető a leggyakoribb tetőfedő anyagokkal, 15° és 60° közötti hajlásszögű tetőkbe.


Méretválaszték

45 x 55

45 x 73

65 x 65

85 x 85

48 x 90

90 x 48