RoofLITE+ fe k300

Tartósság és biztonság

Az FE K300 tetőkibúvó kiváló minőségű, FSC tanúsítvánnyal rendelkező fenyőfából készül, amelyet a gyártási folyamat során úgy kezelnek, hogy hosszú éveken át tartós és ellenálló legyen.

A dupla üvegezés jó hőszigetelést biztosít, és az egész, az előre beépített burkolókeretnek köszönhetően, rendkívül vízzáró. A gyárilag beépített habszivacs tömítés (amely kivágható vagy eltávolítható) biztosítja, hogy a tetőkibúvó alaposan tömítve legyen beépítve a tetőbe.

A K300-as modell megkülönböztető jegye a nyitott tetőkibúvó-szárny véletlen becsapódása elleni gyári védelem (az ún. nyitáshatároló vagy kitámasztó).

Egyszerű telepítés, kényelmes kezelés

Az FE K300 krómozott acél fogantyúval van felszerelve, amely lehetővé teszi a helyiség szellőztetését két különböző nyitási pozícióban, felfelé és oldalra. Az FE K300 tetőkibúvót gyárilag felfelé nyíló kivitelben szállítják, de a zsanérok áthelyezhetők oldalra nyithatóra is.

A beépítés nagyon egyszerű, és minden csomag intuitív, lépésről-lépésre követhető utasításokat tartalmaz, így a beépítést még a kevés tapasztalattal rendelkező emberek is képesek elvégezni. Az FE K300 tetőkibúvó beépíthető a leggyakoribb tetőhéjazat-típusok többségébe, 15° és 60° közötti hajlásszögű tetőkbe. A kibúvó bádogozásának külső, szürke színe jól illeszkedik a legtöbb elterjedt tetőfedő anyaghoz.

Méretválaszték

45 x 55

45 x 73

65 x 65

85 x 85

48 x 90

90 x 48