RoofLITE+ fe b300u

Vízzáró, páraáteresztó fóliával

Az FE B300U tetőkibúvó megkülönböztető jegye az előreszerelt fólia gallér. A legmagasabb szintű vízzárást biztosítja kulcsfontosságú helyen, a tetőkibúvó és tetőszerkezet találkozásánál. Garantáltan vízzáró és gyors beépítést eredményez ez a megoldás.

Dupla üvegezés és előre beépített burkolókeret

Az FE B300U dupla üvegezéssel rendelkezik a jó hőszigetelés érdekében, míg az integrált burkolókeretnek köszönhetően kiváló csatlakozás jön létre a tetővel. Gyárilag habszivacs tömítéssel ellátva (könnyen szabható vagy eltávolítható), tökéletesen illeszkedik a tetőfedő anyagokhoz.

Egyszerű beépítés, kényelmes működtetés

Az FE B300U krómacél fogantyúval rendelkezik, melynek segítségével két különböző szellőző pozícióba állítható. Az FE B300U tetőkibúvó gyárilag felfelé nyíló kivitelben készül, de a zsanérok áthelyezésével könnyen oldalra nyílóvá alakítható.

A beépítés nagyon egyszerű a mellékelt útmutatónak köszönhetően, melyet lépésről-lépésre követve a kevés tapasztalattal rendelkezők is könnyen boldogulhatnak. Az FE B300U tetőkibúvó beépíthető a leggyakoribb tetőfedő anyagokkal, 15° és 60° közötti hajlásszögű tetőkbe.

Méretválaszték

45 x 55

45 x 73

65 x 65

85 x 85

48 x 90

90 x 48