RoofLITE+ fe b300u

100% vízzárás

Az FE B300U tetőkibúvó megkülönböztető jellemzője az előre felszerelt fóliakeret, amely a kulcsfontosságú pontokon – a tetőkibúvó és a tetőszerkezet közötti csatlakozásnál – a legmagasabb szintű vízzáróságot biztosítja. Ez garantálja a vízzáró és gyors beépítést.

Kettős üvegezés és előre beépített burkolókeret

Az FE B300U kettős üvegezéssel rendelkezik a jó hőszigetelés érdekében. Az előre beépített burkolókeretet viszont nagyfokú vízzárás jellemzi. A gyárilag beépített habszivacs tömítés (amely kivágható vagy eltávolítható) biztosítja, hogy a tetőkibúvó alapos tömítését a tetőfedésbe való beépítéskor.

Egyszerű telepítés, kényelmes kezelés

Az FE B300U krómozott acél fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a helyiség szellőztetését két különböző nyitási pozícióban, felfelé és oldalra. Az FE B300U tetőkibúvót gyárilag felfelé nyíló kivitelben szállítják, a zsanérok áthelyezhetők oldalra nyithatóra.

A beépítés nagyon egyszerű, és minden csomag intuitív, lépésről-lépésre követhető utasításokat tartalmaz, így a beépítést még kevés tapasztalattal rendelkező emberek is képesek elvégezni. Az FE B300U tetőkibúvó beépíthető a leggyakoribb tetőfedő anyagokkal fedett, 15° és 60° közötti hajlásdőlésszögű tetőkbe.

Méretválaszték

45 x 55

45 x 73

65 x 65

85 x 85

48 x 90

90 x 48