RoofLITE+ FE B300

Erős anyagok, tartós kivitel

Az FE B300 tetőkibúvó kiváló minőségű, FSC tanúsítvánnyal rendelkező fenyőfából készül, amelyet a gyártási folyamat során úgy kezelnek, hogy hosszú éveken át tartós és ellenálló legyen.

A dupla üvegezés jó hőszigetelést biztosít, és az egész, az előre beépített burkolókeretnek köszönhetően, rendkívül vízzáró. A gyárilag beépített habszivacs tömítés (amely kivágható vagy eltávolítható) biztosítja, hogy a tetőkibúvó alaposan tömítve legyen beépítve a tetőbe.

Egyszerű telepítés, kényelmes kezelés

Az FE B300 krómozott acél fogantyúval van felszerelve, amely lehetővé teszi a helyiség szellőztetését két különböző nyitási pozícióban, felfelé és oldalra. Az FE B300 tetőkibúvó gyárilag felfelé nyíló kivitelben szállítják, de a zsanérok áthelyezhetők oldalra nyithatóra is.

A beépítés nagyon egyszerű, és minden csomag intuitív, lépésről-lépésre követhető utasításokat tartalmaz, így a beépítést még kevés tapasztalattal rendelkező emberek is képesek elvégezni. Az FE B300 tetőkibúvó beépíthető a leggyakoribb tetőhéjazat-típusok többségébe, 15° és 60° közötti hajlásszögű tetőkbe.

Méretválaszték

45 x 55

45 x 73

65 x 65

85 x 85

48 x 90

90 x 48