RoofLITE+ SSR

Távvezérelt külső redőny napelemes energiaellátással

Összetett védelem

Sokan a külső redőnyöket elsősorban azzal azonosítják, hogy biztonságot nyújtanak, amikor nincsenek otthon. A tetőablakokban betöltött funkciójuk azonban sokkal szélesebb körű. A betörés elleni fokozott védelem mellett védelmet nyújtanak a hő, a túlzott fény, a zaj ellen, és teljes magánéletet biztosítanak.

Szinválaszték

7043
PORSZÓRT SZÜRKE

Teljes függetlenség az áramforrástól

Az SSR redőny napelemes energiaellátással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy működéséhez nem kell áramforráshoz csatlakoztatni. A folyamatos működést a beépített, napenergiával töltött, újratölthető akkumulátor biztosítja. A nagy akkumulátorkapacitás akár 100 nyitási/zárási ciklust is biztosít újratöltés nélkül, így a redőny bármikor használható – akár éjszaka vagy felhős időben is. A napenergia további előnye, hogy rendkívül környezetbarát.

Magas minőség és funkcionalitás

A teljes redőnymechanizmus egy karcsú tokban van elhelyezve, amelyet a tetőablak fölé, annak külső oldalára szerelnek. Ha fel van húzva, a fény és a friss levegő áramlása akadálytalan. A távirányító egyetlen gombnyomásával és a lamellák leengedésével az SSR összes előnye aktiválódik.

További, főleg nyáron értékelt előnye, hogy az ablakot leeresztett redőny mellett is meg lehet dönteni – így friss levegő jut a szobába anélkül, hogy lemondana az árnyékolásról, és közben megóvja a tetőteret a túlmelegedéstől.

Egyszerű telepítés és konfiguráció

Annak köszönhetően, hogy a redőnyt nem kell a hálózatra csatlakoztatni, a felszerelés rendkívül egyszerű, és teljes egészében a helyiségből végezhető el, akár utólag a már beépített ablakon is. A termékhez mellékelt útmutató világosan végigvezeti Önt a folyamat lépésein. További kényelmet jelent a gyárilag párosított távirányító, így a beszerelés után azonnal élvezhetjük a redőny előnyeit.

Európai minőség, hosszan tartó garancia

Az SSR redőnyöket Európában gyártják, ami biztosítja a magas szintű minőségellenőrzést, így biztos lehet benne, hogy a megfelelő döntést hozza meg. A 3 éves garancia a legjobb bizonyíték erre.