RoofLITE+ MUA

RoofLITE+ MUA – külső hővédő roló (kézi működtetésű), amely védi a helyiséget a túlzott felmelegedéstől. VELUX® ablakokhoz megfelelő.

Szinválaszték

4260
FEKETE

Védelem a túlzott felmelegedés és a közvetlen UV sugárzás ellen.

A tetőablak ideális módja annak, hogy fényt és friss levegőt engedjen a padlásra. Nyári napokon azonban előfordulhat, hogy túl sok napfény jut be a helyiségbe, ami a belső tér túlmelegedését okozza. Ilyen helyzetben a MUA napellenző tökéletes megoldás, amely a napsugarak akár 80 százalékát is megállítja, mielőtt azok elérnék az üveg felületét. Fontos, hogy Nyitott ablaknál is hatékony működik, mivel a napellenző mindkét oldalon egy centiméterrel szélesebb, mint az üveg. Az MIA külső árnyékolónak napellenzőnek két további előnyei is van:

  • Hatékonyan árnyékolja a belső teret, ugyanakkor kifelé biztosítja a kilátást
  • Véd az UV-sugarak ellen, és csillapítja a zajt esőzéskor
  • Az ablak szabadon kinyitható és bacsukható
  • Kitűnő párosítás a belső rolóval
  • Télen a külső roló feltekerhető, hogy több fényt engedjünk otthonunkba

AA MUA tökéletesen illeszkedik minden VELUX® ablakhoz. Egy ablakra bármilyen belső rolóval (DUA vagy RHA) felszerelhető. A MULTIFIT funkciónak köszönhetően teljes mértékben kompatibilisek a VELUX® ablakokkal, így minden körülmények között egy a kényelmet és a magánéletet biztosító kombinációt hozhat létre.

Ha az árnyékolót nem használják, fel lehet tekerni a tetőablak külső, felső részébe beépített tokba. Télen a kazetta megvédi a hálót az üveghez fagyástól és a hónyomás okozta sérülésektől. Maga a kezelése nagyon egyszerű – elég kinyitni az ablakot, és beakasztani a napellenzőt az ablakkeret alsó részére szerelt kampókra.

Magas minőség és tartósság

A MUA tartós, időjárásálló anyagból készült, és a kazetta hozzá van igazítva a változó időjárási körülményekhez, beleértve az esőt és a havazást is. A termék ellenáll az UV sugárzásnak.

Az árnyékoló egyetlen színben, feketében (4260 kód) kapható. A tok a tetőablak burkolatával megegyező színű (RAL7043 – szürke). A beszerelése kivételesen intuitív, és teljes egészében a helyiség belsejéből történik.