RoofLITE+ Markiza MUA

RoofLITE+ MUA – külső hővédő roló (kézi működtetésű), amely védi a helyiséget a túlzott felmelegedéstől. VELUX® ablakokhoz dedikálva.

Szinválaszték

4260
FEKETE

Védelem a túlzott felmelegedés és a közvetlen UV sugárzás ellen.

A tetőablak ideális módja annak, hogy fényt és friss levegőt engedjen a tetőtérbe. Nyári napokon azonban előfordulhat, hogy túl sok napfény jut be a helyiségbe, ami a belső tér túlmelegedését okozza. Ilyen helyzetben ideális a MUA külső hővédő roló, amely a napsugarak akár 80 százalékát is megállítja, mielőtt azok elérnék az üveg felületét. Fontos, hogy nyitott ablaknál is működik, mivel a napellenző mindkét oldalon egy centiméterrel szélesebb, mint az üveg. A MUA külső hővédő rolónak két további előnye is van:

  • Hatékonyan árnyékolja a belső teret, ugyanakkor kifelé biztosítja a kilátást
  • Véd az UV-sugarak ellen, és csillapítja a zajt esőzéskor

Kitűnő párosítás a belső rolóhoz

A MUA tökéletesen illeszkedik minden VELUX® ablakhoz. Egy ablakra bármilyen belső rolóval (DUA vagy RHA) felszerelhető. A MULTIFIT funkciónak köszönhetően teljes mértékben kompatibilisek a VELUX® ablakokkal, így minden körülmények között a kényelmet és a magánéletet biztosító kombinációt hozhat létre.

Ha a napellenzőt nem használják, fel lehet tekerni a tetőablak külső, felső részébe beépített tokba. Télen a kazetta megvédi a hálót az üveghez fagyástól és a hónyomás okozta sérülésektől. Maga a kezelése nagyon egyszerű – elég kinyitni az ablakot, és kiakasztani a napellenzőt az ablakkeret alsó részére szerelt kampókra.

Magas minőség és tartósság

A MUA tartós, időjárásálló anyagból készült, és a kazetta hozzá van igazítva a változó időjárási körülményekhez, beleértve az esőt és a havazást is. Az egész ellenáll az UV sugárzásnak.

A napellenző egyetlen színben, feketében (4260 kód) kapható. A tok a tetőablak burkolatával megegyező színű (RAL7043 – szürke). A beszerelése kivételesen intuitív, és teljes egészében a helyiség belsejéből történik.