RoofLITE+ MIA

RoofLITE+ MIA – külső napellenző (kézi működtetésű), amely védi a helyiséget a túlzott hőtől.

Szinválaszték

4260
FEKETE

Védelem a túlzott felmelegedés és a közvetlen UV sugárzás ellen

A tetőablak ideális módja annak, hogy fényt és friss levegőt engedjen a padlásra. Nyári napokon azonban előfordulhat, hogy túl sok napfény jut be a helyiségbe, ami a belső tér túlmelegedését okozza. Ilyen helyzetben a MIA napellenző tökéletes megoldás, amely a napsugarak akár 80 százalékát is megállítja, mielőtt azok elérnék az üveg felületét. Fontos, hogy nyitott ablaknál is működik, mivel a napellenző mindkét oldalon egy centiméterrel szélesebb, mint az üveg. Az MIA napellenzőnek két további előnye is van:

  • Hatékonyan árnyékolja a belső teret, ugyanakkor kifelé biztosítja a kilátást
  • Véd az UV-sugarak ellen, és csillapítja a zajt esőzéskor

Kitűnő párosítás a belső rolóhoz

A MIA ideálisan illik az összes RoofLITE+ ablakhoz. Ugyanarra az ablakra bármilyen belső rolóval (DUA vagy RHA) felszerelhető, így minden körülmények között a kényelem és a magánélet védelmét szolgáló kombinációt hozhat létre.

Ha a napellenzőt nem használják, fel lehet tekerni a tetőablak külső, felső részére beépített tokba. Télen a kazetta megvédi a hálót az üveghez fagyástól és a hónyomás okozta sérülésektől. Maga a kezelése nagyon egyszerű – elég kinyitni az ablakot, és kiakasztani a napellenzőt az ablakkeret alsó részére szerelt kampókra.

Magas minőség és tartósság

A MIA tartós, az időjárás hatásainak ellenálló anyagból készül, a tok pedig a változó időjárási körülményeknek, köztük az esőnek és hónak megfelelően van kialakítva. Az egész ellenáll az UV sugárzásnak.

A napellenző egyetlen színben, feketében (4260 kód) kapható. A tok a tetőablak burkolatával megegyező színű (RAL7043 – szürke). A beszerelése kivételesen intuitív, és teljes egészében a helyiség belsejéből történik.