RoofLITE+ ZIA

Szúnyogháló tetőablakokhoz

A tetőablak a legjobb megoldás arra, hogy a helyiségbe bejuthasson a fény és a friss levegő. Sajnos, különösen nyáron, olyan hívatlan vendégeket is „beengedhet”, mint a szúnyogok és legyek, amelyek megzavarhatják a tetőtérben töltött pihenését.

Nincs több hívatlan vendég.

SZÍNVÁLASZTÉK

4260
FEKETE

Magas minőség =  tartósság

A ZIA szúnyogháló kiváló minőségű fekete hálóból készül, amelynek hálószemeit a rovarok méretéhez igazították, megakadályozva azok bejutását, ugyanakkor biztosítva a szabad légáramlást. A sínek alumíniumból készültek, és biztosítják a szúnyogháló akadálytalan nyitását és zárását.

Könnyű telepítés

A termék beépítésre kész – az ablakmélyedés köré szerelendő, így hatékonyan védi a helyiséget, még nyitott ablaknál is. Többféle méretben kapható – válassza ki a megfelelőt az ablakmélyedés szélességi és magassági méretei alapján.

Szerencsére létezik olyan megoldás, amely hatékonyan megakadályozza a rovarok bejutását a szobánkba, miközben meghagyja a lehetőséget a szoba szellőztetésére a tetőablak kinyitásával. Ez a ZIA szúnyogháló, amelyet a szoba belsejéből lehet felszerelni.