RoofLITE+ ZCA 200

Teleszkópos tetőablaknyitó

A tetőablak a legjobb megoldás arra, hogy a helyiségbe bejuthasson a fény és a friss levegő. Ehhez fontos, hogy ki lehessen nyitni az ablakot. Sajnos, amikor az ablak magasan vagy nehezen hozzáférhető helyen van beépítve, ez kihívást jelenthet. Ekkor lehet jó segítség a ZCA 200 teleszkópos nyitó.

Minden ablak egy karnyújtásnyira van

A teleszkópos kialakításnak köszönhetően a ZCA 200 nyitó akár 180 cm-rel messzebbre is elér, mint az Ön keze. Lehetővé teszi, hogy igazán magasra szerelt ablakokat érjen el. Amikor nincs használatban, a nyitó összecsukva mindössze 100 cm hosszú, így könnyen tárolható.

Egyszerű használat

A nyitó használatához egyszerűen rögzítse a 4 pozíció egyikében, és csatlakoztassa a speciális fogantyút az ablak kilincséhez. Ezen kívül a ZCA 200 a speciális végének köszönhetően lehetővé teszi a DUA vagy PAA rolók kényelmes vezérlését, valamint a szellőztetők nyitását és zárását (ha az ablak rendelkezik ilyennel). A RoofLITE+ termékcsaládban elektromos ablaknyitó (AMC100) is kapható, amely lehetővé teszi az ablakok távvezérlését.