RoofLITE+ SSC

Kombi burkolókeret állókorcos acéllemez fedéshez

Az állókorcos fémlemez fedéshez kínál megoldást, amely egyre népszerűbb. Sokáig csak tapasztalt tetőfedők vállaltak tetőablak beépítést állókorcos acéllemez fedésű tetőre.

A RoofLITE+ termékcsaládban már létezik ehhez a különleges fedéshez szánt megoldás, amely sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a tetőablak beépítését. Az SSX burkolókeret állókorcos fémlemez fedéshez készült, hosszú köténye tökéletes illeszkedést biztosít (max. korc magasság 50mm). A tetőablakokat egymástól 120mm távolságban építik be.

Készletek különböző kombinációkhoz

A RoofLITE+ termékcsalád különböző jelölésekkel rendelkező SSC burkolókereteket tartalmaz

  • Az SSC 13 egy alapkészlet, amely lehetővé teszi két ablak egymás mellé történő beépítését
  • Az SSC 2 készlet lehetővé teszi egy további ablak beszerelését két ablak közé, az SSC 13 burkolókerettel együtt. Egy SSC13 kombi burkolókeret és tetszőleges számú SSC 2 készlet kombinálásával tetszőleges számú RoofLITE+ tetőablak építhető be egymás mellé sorolva.

Robusztus és tartós

A RoofLITE+ SSC burkolókeret szürke (RAL7043) alumíniumból készül, amely megegyezik a tetőablak külső bádogozásának színével. A tetőn jól mutató színkombinációt adnak együtt. A burkolókeret csomagolásában megtalálható a tetőablak beépítéséhez szükséges összes burkolóelem.

Méretválaszték

55 x 78

55 x 98

66 x 118

78 x 98

78 x 118

78 x 140

114 x 118