RoofLITE+ SCX

Kombi burkolókeret palához és sík tetőfedő anyagokhoz

Ha egy tágas padlástér megvilágítását és üvegfalhoz hasonló egyedi hatást szeretne elérni, célszerű több ablakot kombináltan beépíteni. Az ilyen típusú beépítésnél érdemes speciális megoldást használni, amely biztosítja a tető és az ablak közötti megfelelő szintű kapcsolatot, és ezáltal a szerkezet vízzáróságát.

Sík tetőfedő anyagokhoz kínál megoldást

Az SCX kombi burkolókeret a megfelelő, ha több ablakot szeretne egymás mellé beépíteni, sík tetőfedő anyagokhoz készült, mint pala, zsindely, bitumen. 0-16mm(2x8mm) profilmagasságig használható. Számos kombinációra kínál megoldást, amelyek mindegyike lehetővé teszi a tetőablakok 100mm-es közökkel történő beépítését.

  • 13E – két tetőablak egymás mellé történő beépítését teszi lehetővé
  • 2E – lehetővé teszi egy tetőablak beépítését két másik ablak közé. Az SCX 2E csak az SCX 13E burkolókerettel együtt építhető be
  • 46E – segítségével négy ablak építhető be párban egymás fölé. A beépítéshez SCX 13E készlet szükséges
  • 5E – lehetővé teszi egy tetőablak beépítését két másik ablak közé, ahol az ablakok két sorban vannak beépítve (legalább 6 tetőablak – három-három sorolva egymás felett). Csak az SCX 2E, SCX 13E és SCX 46E burkolókeretekkel kombinálva építhető be.
  • 7E – két ablak beépítését teszi lehetővé egymás fölé. A sík tetőfedő anyaghoz való burkolókeretre is szükség van a beépítéshez.

Vízzáróság és tartósság

Az SCX burkolókeret időjárásálló alumíniumból készül, a RoofLITE+ tetőablakok külső felületének szürke RAL7043 színével megegyező árnyalatban. Szorosan illeszkedő köténye heves eső és viharos szél esetén is tökéletes vízzárást biztosít.

 A RoofLITE+ SCX burkolókeret kompatibilis az összes RoofLITE+ tetőablakkal.

Méretválaszték

55 x 78

55 x 98

66 x 118

78 x 98

78 x 118

78 x 140

114 x 118