RoofLITE+ RUC

Páraáteresztő alátét-szegélyfólia, amely 100%-os vízzárást biztosít a tetőablak körül

Hogyan kell gondoskodni a tetőablak vízzáróságáról?

A tetőablak szigetelésének egyik legfontosabb eleme, ami kulcsfontosságú helyen, a tetőablak és tetőszerkezet találkozásánál biztosítja a legmagasabb szintű vízzárást. A RUC alátét szegélyfólia nagy szakítószilárdságú poliészter szövetből készül, páraáteresztő poliuretán bevonattal. A legmagasabb szintű vízzárás és nagyfokú légáteresztő képesség jellemzi. A RUC alátét szegélyfólia még szélsőséges időjárási körülmények között sem veszíti el a tulajdonságait. Fejlesztése során az ellenállóságát -40°C és +80°C közötti tartományban teszteltük, így a legnagyobb felhőszakadásban is ellenáll.

Időt takarít meg a beépítés során

A RUC alátét szegélyfólia csökkenti a tetőablak beépítési idejét, mivel méretre szabva szállítjuk. A vásárlásnál ügyelni kell rá, hogy a tetőablak méretével megegyező alátét-szegélyfóliát válasszunk. A RoofLITE+ RUC alátét-szegélyfólia minden RoofLITE+ tetőablakhoz pontosan illeszkedik.

A RUC alátét-szegélyfólia és az IFC/IFCS hőszigetelő habkeret tökéletesen kiegészítik egymást. Együtt beépítve a tetőablak legmagasabb szintű vízzárását és szigetelését garantálják.

Méretválaszték

55 x 78

55 x 98

66 x 118

78 x 98

78 x 118

78 x 140

114 x 118