RoofLITE+ FCX

Kombi burkolókeret sík cserépfedéshez

Ha sík, hornyolt cseréppel fedett a háztetője és egynél több tetőablakot szeretne beépíteni, akkor Ön számára a RoofLITE+ FCX burkolókeret lesz a legjobb választás.

Az FCX burkolókeret lehetővé teszi két vagy több RoofLITE+ tetőablak egymás mellé történő beépítését 120mm távolságban. A kínálatban kétféle burkolókeret található:

  • FCX 13F – lehetővé teszi két ablak egymás mellé történő beszerelését
  • FCX 2F – lehetővé teszi egy tetőablak beépítését két másik ablak közé. Az FCX 2F burkolókeretet csak az FCX 13F burkolókerettel kombinálva lehet beépíteni.

Lehetőség van az ablakok egymás fölé történő beépítésére is, de ebben az esetben a RoofLITE+ UCX készletből egy további elemre van szükség (a beépítési változattól függően).

Az FCX burkolókeret 15° és 90° közötti hajlásszögű tetőknél használható.

Az FCX burkolókeret biztosítja az ablakok és a tető közötti vízzáró kapcsolatot, függetlenül attól, hogy melyik RoofLITE+ tetőablakot választja. <<link a tetőablak kategóriákhoz>>. A burkolókeret minden időjárási viszontagságnak ellenálló alumíniumból készül, a RoofLITE+ ablakok külső felületének megfelelő, szürke RAL7043 színben. Az FXC szorosan illeszkedő köténnyel rendelkezik, amely még heves esőzés és viharos szél esetén is biztosítja a vízzárást.

A burkolókeret csomagolásában megtalálható a tetőablak beépítéséhez szükséges összes burkolóelem.

Méretválaszték

55 x 78

55 x 98

66 x 118

78 x 98

78 x 118

78 x 140

114 x 118