RoofLITE+ FRF B600

Fix ablak lapostetőkhöz

Méretválaszték

60 x 60

60 x 90

80 x 80

90 x 90

90 x 120

100 x 100

100 x 150

120 x 120

Ahhoz, hogy otthonában teljesen új lehetőségeket fedezzen fel, érdemes több fényt beengedni otthonába. De mi a helyzet akkor, ha Önnek nem nyeregtetője, hanem lapostetője van? Ebben az esetben érdemes a lapostetőkhöz készült RoofLITE+ tetőablakot választania.

Több fény = jobb hatás

Az FRF lapostetőhöz készült tetőtéri ablak a speciális, a helyiségbe benyúló keret kialakításának köszönhetően több fényt enged be a helyiségbe, mint egyes konkurens termékek.

Az ablak külső üvegtáblája speciális öntisztító bevonattal rendelkezik, amely drámaian csökkenti az ablak tisztításának szükségességét.

Kényelmes pihenés

Az FRF ablak modern üvegezési csomagja nagyon hatékonyan tompítja a zajt, így még a heves eső sem zavarja meg a pihenést a szobában.

Az FRF olyan helyiségekbe ajánlott, ahol nem fontos számukra a további szellőzés lehetősége. Ha azonban a szellőzés elengedhetetlen, akkor a RoofLITE FRE elektromosan billenő lapostetőhöz készült ablakot ajánljuk.

Első a biztonság

A RoofLITE+ FRF lapostetőhöz készült ablak két komponensből áll. Az FRF jelű, nem nyitható tetőablakból, amely laminált üveggel rendelkezik, és az FGT200 jelű, edzett üveggel ellátott síküveg modulból. Ez a kombináció fokozott ellenállást biztosít az üvegtöréssel szemben, és kiküszöböli a törött üveg helyiségbe való beesésének kockázatát. Mindkét komponens elengedhetetlen az egész megfelelő beépítéséhez.

Könnyű telepítés

A RoofLITE FRF ablakok a legtöbb, 5 és 15° közötti hajlásszögű tetőbe beépíthetők. Klasszikus beépítési módszert alkalmaznak, így bármelyik tetőfedő vagy szerelő könnyen megbirkózik vele. Minden ablakhoz mellékeljük a szerelési útmutatót, valamint az összes szükséges csavart és fúrószárat.