RoofLITE+ FRE B600

Elektromosan nyitható tetőablak lapostetőkhöz

A FRE elektromos nyitható ablak tökéletes megoldás arra, hogy extra fényt és friss levegőt engedjen be a lapostetővel rendelkező épületbe. Megengedi, hogy felfedezze otthona teljes potenciálját, és sok merész elrendezést tesz lehetővé.

Méretválaszték

60 x 60

60 x 90

80 x 80

90 x 90

90 x 120

100 x 100

100 x 150

120 x 120

Az előnyök maximalizálása

A FRE lapostetőkhöz készült tetőablak speciális keretszerkezetű, amely benyúlik a helyiség belsejébe, így nagyobb megvilágítási hatékonyságot biztosít, mint néhány versenytárs terméke. Az elektromosan működtetett felső rész lehetővé teszi az ablak 0-20 cm közötti billentését, így friss levegő jut a helyiségbe.

Az üveg külső felülete speciális öntisztuló bevonattal van ellátva, amely drámaian csökkenti az ablak tisztításának szükségességét.

A fejlett üvegezési szerkezetés a profilok szigeteléssel való kitöltésének további előnye az ablak magas zajcsökkentési tényezője, amelynek köszönhetően jelentősen elnyomja az esőzés vagy az utca zaját.

Tartós, biztonságos konstrukció

A FRE ablak kiváló minőségű PVC-ből készült, a profilok belsejében további szigeteléssel a kiváló minőség érdekében. A termék két elemből áll. FRE jelű, elektromosan nyitható tetőablakból, amely laminált üveggel rendelkezik, és FGT200 jelű, edzett üveggel ellátott síküveg modulból. Ez a kombináció fokozott ellenállást biztosít az üvegtöréssel szemben, és kiküszöböli a törött üveg helyiségbe való beesésének kockázatát. Mindkét komponens elengedhetetlen a beépítéséhez.

Szellőztetés igény szerint

Az ablakot az ablakhoz mellékelt vezeték nélküli fali kapcsolóval lehet működtetni.  A távirányítót gyárilag párosítják az ablakkal, és emellett az egész rendszer kompatibilis az io-Homecontrol® szabvánnyal.

Eső esetén az ablak a gyári esőérzékelőnek köszönhetően automatikusan bezáródik.

A meghajtómotor és a kábelek az ablakkeretben vannak elrejtve, hogy az ablak belülről esztétikusan nézzen ki.

Univerzális megoldás, egyszerű telepítés

A FRE ablakok a legtöbb 5 és 15° közötti dőlésszögű tetőbe beépíthetők. Klasszikus beépítési módszert alkalmaznak, így bármelyik tetőfedő vagy szerelő könnyen megbirkózik vele. Minden ablakhoz mellékeljük a szerelési útmutatót, valamint az összes szükséges csavart és fúrószárat.