A márkáról

A RoofLITE+ tetőtéri ablakokat és kiegészítőket skandináv tetőtéri ablak szakértők tervezték és gyártották. A RoofLITE+ tetőablak megbízható, hőszigetelési és vízzáró tulajdonságait a legújabb európai szabványoknak megfelelően tesztelték. A kivételesen jó eredményeknek köszönhetően a kiváló minőségű RoofLITE+ ablakokra 10 év garancia vonatkozik. Az ablakok gyártásához felhasznált fa alapanyag független tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható erdőgazdaságból származik. Emellett a RoofLITE+ ablakok jó ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Az Altaterra Kft a RoofLITE+ márka tulajdonosa, egy dinamikus nemzetközi vállalat, amely számos európai piacon működik. Az Altaterra Kft a VKR csoport tagja – a tetőtéri ablakok vezető gyártója, 80 éves iparági tapasztalattal. A vállalat a B2B szegmensben kínál tetőtéri ablakokat. Az ellátási lánc és a marketing költségek optimalizálása és a termékportfólio egyszerűsítése révén, kiváló minőségű termékeket tudunk értékesíteni jó áron.

Stratégiánk csak akkor működik, ha az ellátási láncban részt vevő összes partnerünk támogatja és követi azt. Úgy a forgalmazóink, mint a kiskereskedőink azon munkálkodnak, hogy vásárlóink kiváló áron juthassanak hozzá a termékeinkhez. Olyan partnereket keresünk, akik osztják elképzeléseinket!

Tehát röviden a RoofLITE+ titka, hogy olyan termékeket kínál, melyek kiváló minőséget képviselnek a lehető legjobb áron.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Megvásárolt termékkel kapcsolatos kérdés esetén elsődlegesen ahhoz a forgalmazóhoz forduljon, akitől az ablakot vásárolta.
Ha olyan kérése vagy kérdése van, amelyre ezen a webhelyen nem találta a vonatkozó információkat, töltse ki az alábbi űrlapot, és küldje el nekünk kérdését.

Illetve további információkat az alábbi címen talál.

www.altaterra.eu

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kérjük azzal a kereskedővel vegye fel a kapcsolatot, akitől az ablakot vásárolta!
Ha olyan kérdése van, amelyre ezen az oldalon nem talált választ, vagy többet szeretne megtudni termékeinkről és szolgáltatásainkról, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el nekünk!

www.altaterra.com